Evo što joj je napisala:

"Ostavila si svoju maskaru u autu mog muža. Smeđe boje, marke 'Covergirl'. Ostavila si i nešto odjeće. Bacila sam sve. Ostavila si i svoj grudnjak. Nosiš veličinu 36 B. Ja nosim 34 C. 

Moj muž je nedavno skinuo nekoliko kilograma. Nakon petnaest godina pakla za mene i klince, konačno je prestao piti. Kupio je novi auto iako se oko toga nismo dogovorili, ali znaš što? Ona velika lijepa kuća u kojoj živi i sve ostalo ... ja posjedujem polovicu svega toga! Nadam se da si svjesna što ćeš dobiti. Dobićeš sredovječnog muškarca, bez prebijene pare u džepu.

Ukoliko imaš djecu, a ja mislim da imaš, jer si jedne večeri kada nas nije bilo kod kuće, zaboravila vrećicu punu sladoleda i slatkiša, vjerojatno namijenjenu klincima, sigurno ne njemu, jer ga nikada nisam vidjela da jede takve stvari, trebaš znati sljedeće... On je tip koji olako troši novac i još lakše pada u dugove. Bila sam u situaciji kada sam morala ići u dobrotvornu kuhinju kako bih prehranila djecu, zbog njegovih dugova. Sretno ti bilo s tim! Moj ti je savjet, nemoj se udavati za njega. Samo će te iskoristiti. Vrlo vjerojatno će opet početi piti, a njegov odnos prema novcu će te odvesti u bankrot. Meni je to dva puta učinio. Njegova obitelj će te mrziti, vjeruj mi, to je gomila čudaka, a ako ti to nije dovoljno, zapamti da je pomalo i glup i da ćeš zbog njega imati gomilu problema. 

Ako si normalna osoba, shvatit ćeš ovo na pravi način. On je svašta, ali nije slobodan muškarac. Sve što želi je da te kresne, jer zna, ako se rastanemo, da će ostati bez svega. Ako ga vidiš kao posljednji vlak, siđi na prvoj stanici jer te neće odvesti nigdje, osim u propast. "

Ne znamo je li prevarena žena ovo napravila više zbog sebe nego zbog ljubavnice, ali pretpostavljamo da je uspjela obeshrabriti je u njenim ljubavnim namjerama.