Posjetitelji očarani, organizatori zadovoljni - i što onda učiniti, nego ponovno se susresti - na KANTUNU!
Nakon izuzetno uspješnog izdanja u lipnju i pozitivnih reakcija brojnih posjetitelja, kulturno- turistička manifestacija otoka Raba - KANTUNI - ponovno je s nama!

Od petka 3. sve do utorka 7.08. - svakoga dana od 19:00 do 01:00 sati - vidimo se na KANTUNU!

Ništa ne govori bolje o uspjehu ove kulturno-turističke manifestacije od pozitivnih komentara brojnih posjetitelja i njihovih zahtjeva da se što prije susretnemo opet na "Kantunu".

"Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna!", jednostavno i direktno zaključuju posjetitelji iz svjetske turističke metropole - Verone. Niti gosti niti Rabljani ne skrivaju oduševljenje ovom manifestacijom. I što vam onda drugo preostaje nego doživjeti "Kantune" i ponijeti najljepše uspomene s jedinstvenih lokacija grada Raba - poručuje Vedran Galić iz G.A.D. PRODUKCIJE, agencije koja stoji iza ovog, kao i iza drugih inovativnih kulturno- turističkih projekata poput "Dvorišta" na Gornjem gradu u Zagrebu ili "Placa Mljaca" na Trešnjevačkom placu.

Posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji i osvježavajući gutljaji - sve to i još puno više očekuje nas od ovog petka na "Kantunima".

A kada tome dodamo fantastične vokale Ivane Galić i Lu Jakelić, sjajnu mladu pjevačicu Anu Bustruc iz showa The Voice te glazbene senzacije Double Jam i Loud & Found, nema sumnje: autohtona i posebna, najbolja urbana zabava očekuje nas na Rabu!

Od 3. do 7. kolovoza uživajte "od kantuna do kantuna" - Vidimo se na KANTUNU!

* Kantun = reg. ugao ulice, kut sobe. tal. cantone