Nastavlja se bogati program Ljetne pozornice Bundek, na kojoj nas očekuje niz novih glazbenih doživljaja. Pridružite nam se stoga na omiljenome zgrebačkom jezeru - osvježite ljeto koncertima na Bundeku!

A na novoj, obnovljenoj pozornici tu nas očekuje sasvim poseban program...


U srijedu 18.7. na Bundeku ugošćujemo našu cijenjenu pjevačicu i skladateljicu Astrid Kuljanić. Astrid živi i djeluje u New Yorku, a na Bundeku će nastupiti sa svojim američkim sastavom: Ben Rosenblum - harmonika, Mat Muntz - bas i Vicente Hansen - udaraljke. Godine 2017. Astrid je u Americi izdala album Riva uz rasprodanu koncertnu promociju u Weill Recital Hallu newyorškoga Carnegie Halla. U Zagrebu će izvesti atraktivni program autorskih skladbi, poznatih jazz standarda i tradicijske glazbe na jazz način.

Za sve ljubitelje tamburaške i klapske glazbe rezerviran je, pak, četvrtak 19.7. kada na pozornicu stižu Tamburaški orkestar Hrvatske raditelevizije pod vodstvom Siniše Leopolda i članovi Klape Kampanel. Program je nazvan Antologijski hrvatski evergreeni i nema sumnje da će u njemu uživati brojna publika na Bundeku.

Svi programi počinju u 21:00 sati, a ulaz na sve koncerte je - slobodan!

Doista je kul ovih večeri biti u Novome Zagrebu.

Osvježite, stoga, ljeto koncertima na jezeru - Vidimo se na Bundeku!

PROGRAM:

SRIJEDA 18.7. - 21:00 ASTRID MUSIC
Astrid Kuljanić, glas
Ben Rosenblum, harmonika
Mat Muntz, bas
Vicente Hansen, bubnjevi

ČETVRTAK 19.7. - 21:00
ANTOLOGIJSKI HRVATSKI EVERGREENI
TAMBURAŠKI ORKESTAR HRT-a & KLAPA KAMPANEL
Dirigent: SINIŠA LEOPOLD