1.Gabaritnost spolnog organa
Sa mjerenjem duljine vlastite genitalije se počinje u ranoj mladosti  i prestaje se sa spoznajom da on jednostavno više neće rasti. Neće, bez obzira na to koliko ga umakao u kvasac i derao se na njega. To su činjenice. Činjenice su i da mu je prosječna duljina negdje između 14 i 16 centimetara, ne računajući Kineze. To što je porno glumcima duži od potkoljenice onoga što jebu i to što ti pričaju kako njihov ima kilo i po bez jaja, a sa jajima toliko da nisu ni smjeli staviti ga na zidnu vagu za brašno, ne treba te brinuti.

Zato te treba brinuti ako ti je ikad palo na pamet da pokušaš sa nekom od alternativnih metoda povećavanja koje se reklamiraju na internetu više od čudesne tablete za mršavljenje. 

To ne samo da znači da imaš kompleks, nego znači i da si malouman, što je još veći problem.

Kompleksi jednostavno nisu dovoljni da te natjeraju da izdužuješ k***c vakumskom pumpom ili da o njega okačiš uteg mase konjske glave i tako šetaš po kući, dok se ne rastegne.

Naravno, plastična kirurgija može i to riješiti, ali je zahvat skup. Ako ti je već mali, bolje da odeš u Peking, uđeš u kafić, izvadiš ga, staviš na šank i gledaš napaljene Azijatkinje kako vrište od uzbuđenja, slikaju ga telefonima i šalju MMS mami da se pohvale anakondom od 13 centi koje su upravo vidjele.

Nema veze. Zakonski gledano, je***a je i ako joj spakiraš svih dva i po cola.

2. Il 'si granit il' sam pereš gaće
Impotencija je najopćenitije gledano nesposobnost, nemoć u duhovnom, stvaralačkom ili nekom šestom smislu. U užem smislu predstavlja nemogućnost k***a da se ukruti. Kad ne može se ukruti, ne može ni da prodire...bilo gdje. Ne može ni da žulja između tabana, sisa ili rebara od radijatora. Može se koristiti samo za pišanje i eventualno za ubijanje muva po kući. Ponižavajuće.

U najvećem broju slučajeva, ne računajući redove mekanih kita za mirovinu, problem je u vugli. Prevelik stres izazvan, recimo, time što je krmača oprasila samo pet komada, može negativno utjecati na ukrućivanje. Negativno može utjecati i pretjerano uzbuđenje. Zato se onima koji prvi put treju  umočiti u podgrijan sekret nerijetko događa da im spužvasto tkivo ostane indisponirano. Ipak, ne trebaju biti indisponirani - jer nisu prvi kojima se to dogodilo, a sigurno nisu ni posljednji. Sve dok je on zorom ukrućen i dok zorom moraš pišat pod kutom od 45 stupnjeva, zadovoljavajuće si funkcionalan.

Uvijek se možeš našikat Vijagrom, Cijalisom ili Kamagrom pa da, ako te djevojka izradi i ne dođe, dobiješ potrebu izaći na ulicu i od muke silovati službeno vozilo komunalne policije u auspuh. Dva puta.
 

Napoleonov kompleks - nizina
Najčešći i najteži muški kompleks. Nedostatak ovih centimetara je bitniji čak i od nedostatka onih u gaćama. Razlog je jednostavan - lakše se primijeti. Problem je što je kompleks dosta često potpuno neopravdan jer ga imaju i muškarci prosječne visine ili malo ispod prosjeka.

Činjenica je da je prosječna visina oko 177 cm, opet ne računajući Kineze. Istina je da postoje djevojke koje prije natakanja na 20 centi spužvastog tkiva, se vole nataknuti na dvadeset centi štikle. Istina je i da niski muškarci pored takve djeluju kao da im je ona tetka koja ih vodi na ciganski vašar da ližu šećernu vunu. Ali jebemu, istina je i da postoje niske djevojke, kao i da postoje one koje ne žele da na stopalima imaju žuljčine kao da su bile u brdskoj pješaštvu, a ne u izlasku.

Estetska ortopedija - dopušta ti da porasteš. Nesvakidašnje popularna u Aziji. Naime, uvijek možeš otići na operaciju koja se temelji na tome da ti polome kosti nogu i ubace implante. Time dobijaš par centimetara, bar pola godine u invalidskim kolicima i šansu od 2% da iz njih nikad ne ustaneš.

Možeš se i ti nataknuti na štikle kao Lenny Kravitz. Time dobijaš par centi, i mogućnost da tako visok naletiš na neku radikalniju navijačku grupaciju. Ta grupacija će ti također osigurati bar pola godine u invalidskim kolicima i šansu od 2% da iz njih nikad ne ustaneš.

Ćelav sam pa šta
Vrlo izražen muški kompleks. Većina žena će reći da je deficit dlaka na ludari, neusporedivo banalniji hendikep od svih ostalih. Oni kojima kosa opada se nerijetko neće složiti s tim. Dobro, treba poštovati njihovo. Ali, moram pitati ćelavci: koji vam je k***c ljudi? Mnogi muškarci koji imaju kosu se šišaju na ćelavo da bi izgledali bolje. Žene nemaju problem s tim. Uvijek možete izbrisati glavu magičnom krpom, nabijete kapu i zapalite van na minus pet. A ne možete ni uši dobiti ako se kojim slučajem preselite u neko cigansko naselje ili u Rumunjsku.

Za sve su krivi džepovi
Sponzoruše su finalni proizvod viševjekovnih napora muškarca da zaradi dovoljno žigosanog papira da sve ostale deficite može njime zatrpati. Kao mačka pijeskom govno, da se ne vidi, da ne smrdi. Čak i kada se ne govori o sponzorušama, dubina stražnjeg džepa na firmiranim trapericama je bitna. Koliko god žene tvrdile da im je to sve potpuno nebitno - lažu!
Nekima je džep važan više, nekima manje, i u tome je jedina razlika. I to je, da ne davim ovdje s patetikom, potpuno normalno. Zbog svega toga muškarci koji imaju plitak, ili uopće jadni nemaju džep, mogu razviti više kompleksa od onih bogatih; koji su i niski i ćelavi i imaju maleni k***c koji se pritom ne može ni dignuti.

Naravno da i za ovo postoji rješenje. Jednostavno je: treba odlijepiti znojavo dupe od fotelje žlicom za cipele i otići zaraditi proklete pare. Nekima je to bolnije i od lomljenja kratkih nogu i od razvlačenja k***a utegom težine konjske glave. Nisam siguran da li su u pravu, ali sam siguran da neće jebati.
 

Naša reakcija yes
 

Mali
Nije on mali, do nje je. P***a k'o švapski haustor, a i toliko vlažna da bi trebalo i oluk sprovesti. Možda i jest mali, ali je i tehničar. K'o Andres Iniesta.

Ukrućivanje
Ne znam što mu je danas. Nikad mi se ovo nije dogodilo. Možda je do večere? Ili do tebe? Ili do položaja mjeseca?

Napoleonov sindrom - nizinaŠta ima veze što sam niži za glavu? Znaš kako kažu, mali čovjek - veliki k***c. Znaš? Kažiprst-palac, palac-kažiprst?

Ćelav
Ćelav sam pa šta je, zbog toga što sam prava muškarčina. Kulja testosteron iz mene. Valjda si dovoljno pametna da znaš da od toga opada kosa? Mm ?!


Za sve je kriva lova
Kurva prokleta! Ostavila me jer nemam stan, kola i posao. I ponekad rujem po kontejneru. Sve one su iste, samo na pare misle!

Prijevremena ejakulacija
Tri minuta - tri minute. Što se mene tiče - ti si j***a!


Pretjerana dlakavost
Ne idem ja redovito na depilaciju cijelog tijela voskom zbog žena. Nego da se manje znojim i da izgledam ljepše sebi. I mami.

Debljina i pivska trbušina
Ispod brda najveći kukruzi rastu. Suština je u slavini, a ne u pločicama.

Ma, nemaju one pojma! smiley

Francky Delevra

 

 

*** Članak je preuzet i adaptiran s www.tarzanija.com