„Snaga žene“ moto je kojim se Renata Reiner obraća svojim budućim polaznicama yoga seminara, a prvi sljedeći seminar Hormonalne yoge  održava se u Zagrebu, 21. i 22. lipnja 2014. godine u Prema Vama centru, u Ilici 315.  Prethodno seminaru, u subotu, 7. lipnja s početkom u 12,30 Renata Reiner promovirat će svoj rad i ovu yoga metodu u Zagrebu, u prostoru Muzeja za umjetnost i obrt. 

Naš marketing je dogovorio čitateljici ili čitatelju našeg web magazina, koji prvi dovedu novih 100 Facebook fanova, te nam pošalje listu njihovih imena na: marketing@ladylike.hr, BESPLATAN SEMINAR HORMONALNE YOGE! 

Hormonalna yoga jedinstven je sustav vježbi i u svijetu priznata terapijska metoda koja na potpuno prirodan način dovodi hormone u njihovu prirodnu ravnotežu. Taj sustav vježbi utemeljila je devedesetih godina brazilska psihologinja i filozofkinja Dinah Rodrigues koja  i danas u svojoj 88. godini; putuje svijetom i predaje i prenosi sa puno entuzijazma i energije svoje iskustvo i znanje i inspiracija je i motivacija mnogim ženama koje su u relativno kratkom vremenu promijenile svoje živote  redovitim i  ispravnim vježbanjem hormonalne yoge.


Hormonalna yoga (u originalu „Terapia Hormonal para Menopausa“) kombinacija je tehnika Hatha yoge, Kundalini yoge, Energetske yoge i tibetantskih energetskih tehnika. Ta dinamična yoga snažno djeluje na cijeli energetski sistem i u kratkom vremenu pokreće rad endokrinih žlijezda, te uravnotežuje produkciju hormona na potpuno prirodan način, bez štetnih popratnih pojava.

Preporuča se preventivno ženama nakon 35-te godine, ali prvenstveno je namijenjana onim ženama koje imaju problema sa hormonalnim dizbalansom, bez obzira na dob.

Uz hormonalnu yogu, Renata Reiner  jedina na našim prostorima predaje TriYoga Flows,  terapeutsku yogu za  gipkost kralježnice i zdravlje leđa. Ta dva stila yoge se izuzetno nadopunjuju i djeluju preventivno i efikasno na cjelokupno zdravlje žene.

Ovo su neke od slavnih žena koje hormonalnom yogom održavaju entuzijazam i kvalitetu života već desetljećima. 


Više o metodi Hormonalne yoge i informacije o prijavama za seminare potražite na:
www.renatareiner-yoga.com