Maska sama, prema web stranici, je "prva svjetska infracrvena maska ​od aktivnog ugljena za vašu vaginu". I, iskreno, sigurna sam da je to istina. Što to znači? Welp, očigledno, to samo znači da je maska ​​ ispunjena ugljenom i, iz onoga što mogu reći, apsolutno ne zrači, što je dobro. Popis sastojaka je prilično neškodljiv - voda, aloe ekstrakt, skvalan, ugljen, šečer, hialuronska kiselina itd. Uglavnom, to je kao normalna maska ​​koju biste stavili na lice, osim trostruke veličine, s ljepljivim krilima koja je pridržavaju između nogu kupca.

Prema The Sunu, koji je zapravo testirao Black Out masku, korisnica je osjetila   "hlađenje i umirujuće djelovanje" te vulvu "svježom i mekom", te joj je ublažila  iritaciju od nedavne depilacije  voskom. Trebao bi ostaviti masku 15 minuta, dok formula "smiruje, detoksificira, osvjetljava i vlaži vulvu, uz pomoć infracrvenog aktivnog ugljena za poticanje limfne drenaže".

Želim vas podsjetiti da vaša vagina ne treba ništa od toga. To je samoregulirajući stroj koji je savršen na način na koji to jest - ne treba drenaža, i to definitivno ne treba detoksificirati niti osvijetliti.

Naravno, hidratantna i umirujuća svojstva aloe vere i vode su u redu za vašu bikini zonu, ako se osjećate kao da vam trebaju, ali nema razloga zašto biste trebali lijepiti serume s dodatkom ugljika oko vaše vulve (ili budimo iskreni, vagina jer nema načina da masku ​​natopljenu svime navedenim iskoristi). Ipak, ako ne odlučite probati ovu masku, ne mogu vas zaustaviti. To je tvoja vulva!  Ali još uvijek bih preporučila da najprije razgovarate sa svojim ginićem. Ili barem kupite jednu masku ​​umjesto kutije od pet (za $ 110) da biste vidjeli kako se osjećate. Yay, 2018!

Chloe Metzger

https://www.marieclaire.com/beauty/a23324344/vagina-sheet-mask/