Ovog je vikenda Britanski The Times Magazine intervjuirao poznatog hrvatskog estetskog liječnika dr. Nikolu Milojevića. 'Kralj botoxa', kako ga nazivaju engleski mediji, svoju je karijeru započeo u Londonu, pa ne čudi činjenica da je traženi sugovornik mnogih lifestyle medija kada je u pitanju estetika. Tako ga je The Times Magazine uvrstio među tri cijenjena estetska liječnika koja su progovorila o potrebi regulacije tržišta estetskih tretmana te trendovima među milenijalcima.

„Filere ova generacija doživljava kao modni dodatak i nema razloga da si ne priušte kvalitetnu i sigurnu izvedbu za prekrasan rezultat. Ono što je opasno je nedovoljna zakonska regulacija, koja omogućuje upotrebu prejeftinih, sumnjivih filera. Nužno je zabraniti takve opcije i time zaštititi pacijente. Također, važno je održati prirodan i proporcionalan izgled pacijenata, u suprotnom dolazi do podcjenjivanja estetske medicine zbog loše izvedenih intervencija.“ - izjavio je, između ostalog, dr. Nikola Milojević za britanski The Times.

Doktor Nikola Milojević uspješno vodi anti-aging klinike u Zagrebu i Londonu, a zahvaljujući konstantnim edukacijama, praćenju trendova te suradnji s vrhunskim stručnjacima za estetiku tijela i lica uvršten je na Tatlerovu listu top estetskih liječnika u Ujedinjenom Kraljevstvu. Među ostalim uspjesima, valja istaknuti međunarodni kongres estetske medicine – The Aesthetic Medicine Congress, kojeg je krajem listopada u suradnji s British College of Aesthetic Medicine organizirao u Dubrovniku te na njemu okupio vodeće estetske stručnjake iz cijelog svijeta.