Nakon rasprodanog prvog koncerta Parnog valjka (16. prosinca 2014.), eto najavljen je i drugi koncert za 17. prosinca 2014. za kojeg se ulaznice mogu kupiti po cijeni od 120/140/160 kn na blagajni Dvorane ili onlinewww.lisinski.hr
Parni valjak bio je jedan od incijatora nastajućeg vala rock i pop-rock grupa i ne samo u Hrvatskoj, osnovan je 1975. godine. To je sastav koji u 39 godina plodne karijere iza sebe ima 20-ak studijskih albuma, 15 Porina i zaista još uvijek mnoštvo obožavatelja. Publici je dobro znano kako je Hus jedan od najboljih autora, Aki možda i najbolji vokal, Brk jedan od najboljih gitarista benda koji i danas oduševljava publiku jednakim žarom baš kao i do sadašnjim tijekom 39 godina karijere, (prateći glazbene trendove), zapravo ih uvelike i određuje. Sadašnju postavu Parnog valjka čine nezamjenjivi AkiRahimovski i Husein Hasanefendić Hus, Berislav Blažević Bero na klavijaturama, na gitari Marijan Brkić Brk, Zorislav PreksavecPreksi na basu, a na bubnjevima Dalibor Marinković Dado.
U palaču glazbe Parni valjak stiže dobro pripremljen za oba koncerta - jer prštiti će s tolikom energijom da im električna struja uopće ne treba - posebice ne u Lisinskom! Stoga ne propustite koncert Parnog valjka u prvoj i najvećoj hrvatskoj koncertnoj dvorani. Punom parom svi u Lisinski!

Ivan Raos