Uvijek pokušavamo napraviti nešto drugačije pa ćemo prvi put u dvorani imati salve smijeha jer će na karnevalu nastupiti stand-up komičar Ivan Šarić.

U predvorju će biti plesni program, a imat ćemo i restoran – istaknuo je Siriščević.

Ove su godine organizatori mislili i na najmlađe pa će Mak Teatar zabavljati djecu. Šarić je pak najavio da će imati jako puno novog materijala: "Veseli me nastup na karnevalu jer se ljudi pod maskama uvijek promijene, što ste mogli vidjeti i kod ravnatelja Lisinskog. Nisam mislio da će ovo biti toliko ludo dok nisam vidio koliko je Dražen Siriščević ufuran...".

Nešto novo čeka i Jacquesa Houdeka, koji će biti predsjednik žirija za ocjenjivanje najbolje maske. – Podijelit ću puno nagrada i bit ću krajnje neozbiljan u tome – najavio je pjevač. Na karneval stižu i DJ Marek, iluzionist Catarza, mađioničar Tomas te Plesna skupina Back to Swing. Posjetitelje čekaju i Cirkoramino oslikavanje lica i tijela te tamburaši. "Okrenut ćemo i dvoranu i Zagreb naopačke" zaključio je na tiskovnoj konferenciji simpatični ravnatelj Koncertne dvorane Lisinski Dražen Siriščević.